lauantai 19. toukokuuta 2012

Heippa hei!

Tuskien taival.. olen ties kuinka monta vuotta sitten jo puhunut ensimmäisen kerran ajatuksesta, että saisin aikaiseksi alkaa kirjoittelemaan blogia( en ole mikään nero tietokoneen kanssa ) , kiitos nyt miehelleni siitä kun jaksoi patistaa minua tähän!

Blogissani käsittelen tärkeitä aiheita itselleni...
* Meikkejä ja tuotetestauksia
* Shoppailua ja uusia vaatteita (plus size shoppailua!!)
* Asukokoinaisuuksia
* Kynsijuttuja
* Painonpudotutus juttuja

Eli minä Miiau olen 25 vuotias pyöreä neitonen keski-suomesta. Perheeseeni kuuluu miehen lisäksi kaksi ihanaa karvakorvaa, iso hurtta Jemppu ja pikkukoira Tico. Töitä teen hoitoalalla ja vapaa-ajat menee kuntoillessa ja shoppailemassa. Matkustus haavena ja kuumeisesti odotan jo syyskuussa lähestyvää turkin lomaa, ja sitä ennen pika shoppailu lomaa tallinnassa. Mutta näistä myöhemmin...katsotaan miten tämä pullukka osaa pitää blogia kasassa, vai osaako? Noh, ainakin yritetään ja harjoitellaan.

Matkustanut olen vasta parin vuoden sisällä enemmän. Ajatus lähti siitä, kun kaverin kanssa saatiin 2009 marraskuussa idea siitä, että lähdettäisiin shoppailemaan viikonlopuksi jonnekkin. Lennot varattiin pikaisesti ensimmäiseen halpaan kohteeseen. Kohteeksi näin ollen valikoitui Bremen, joka sijaitsee saksassa. Reissu oli kiva mutta pikainen. Noh nälkähän kasvaa syödessä ja tammikuussa löysin itseni jo teneriffalta, muutama kuukausi myöhemmin jälleen bremenistä, kesällä tallinnasta, syksyllä bulgariasta ja helmikuussa arabiemiraateista dubaista..kuten sanottu..nälkä kasvaa syödessä :)

Vaatteita rakastan shoppailla..useimmiten shoppailen mieluiten ulkomailla, eteenkin pyrin löytämään ihanan ketjun nimeltä NEW YORKER jossa viihdyn ostoksilla useita tunteja! Plussakoon ostoksia myös bongailen reissuilta, ja suosikiksi tällä saralla on löytynyt New Look. Koruja rakastan, mutta en osaa käyttää kaulakoruja! :O

Laatumeikit... aah..mikä onkaan ihanampaa? Make up store paras kaikista.

Kengät. Tällä hetkellä en taida omistaa kuin 25 paria?

1 kommentti:

  1. Tsemppiä uudelle blogille! Ihanaa saada luettavaa varsinkin xl-muodista, on lähellä itseänikin...toivottavasti tulee paljon asukuvia!

    VastaaPoista