tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tallinnan reissu

Morjens!

Tallinnan reissusta kotiuduttu..mukava ja shoppailu rikas reissu kyllä oli! Voin tehdä myöhemmin ostopostauksen jos jotain kiinnostaa? Mukaan tarttui kosmetiikkaa, pari paitaa, kengät ja koruja :)

Eli tallinnan reissu alkoi sillä, että hyppäsin heti aamuvuoron jälkeen bussiin ja bussilla kohti helsinkiä, helsingistä lähti sitten viking xpress kohti tallinnaa.. Illalla nautimme buffetissa ja yökerhossa Janne Tulkista( ei nyt niin nautinnollinen ollu). Sitten joutikin jo nukkumaan...

Toisena päivä noustiin jo klo 7 maihin, sieltä hotelli Olympus(muistaakseni) aamupalalle, sieltä viru hotelliin viemään laukut säilöön ja kohti shoppailua.. Klo 13 olin varannut ajan kauneushoitola CasaBellaan, jonka jo usean kokemus kerran perusteella todennut hyväksi ja voin suositella kyllä, ripsien pidennys ja manikyyri tuli otettua. Näistä kuvia myöhemmin. Ei muuten kynnet oo ikinä ollu näin nätit, monet nyt jopa kyselly, että onko mulla geelit niissä, noh, ei ole :D Kaunistautumisen jälkeen suuntasimme Rocca Al Mareen ostoksille, ja siltä reissulta kotiuduttiin viru hotelliin vasta klo 22.30. Sen jälkeen olin niin poikki, että ei muutakun maate..

Viimeisenä päivänä aloitimme päivän aamupalalla viru hotellissa. Kävimme myös mielen kiintoisen esittely/ museo kierroksen KGB agenttien touhoista neuvostoliiton aikaan..HUH HUH mitä touhua siellä ollut.. Tästä vielä shoppailemaan Kristiine kauppakeskukseen ja sieltä ei oikein löytynyt mitään. Takaisin keskustaan ja vielä kiertämään viru keskus ja syömään amarilloon ihanaa vegebolilloo. Nam!

Tässä pää pirteittään reissu oli, nautin kovasti kyllä, mutta paluu arkeen oli karmea. Tultiin reissusta siinä kolmen aikaan yöllä, ja seuraavana päivänä jo töihin..ois saanut loma kyllä jatkua..

MUTTA MUTTA, mullapa alkaakin viikon loma heinäkuun alussa.. minnekkäs sitä sitten reissuun suuntaisi? -Miiau


1 kommentti: