sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tere!

Terkut Tallinnasta! Reissu ohitse ja mukavaa oli, kuten aina äitin kanssa shoppailu reissut :)

Nyt kyllä kovin yllätin itseni, enkä shoppaillut kovin paljoa edes, mukaan tarttui ainoastaan hieman kosmetiikkaa, hajuvesi ja paita. Ensimmäinen ilta sujui buffetin merkeissä ja maistoinpa muuten ekaa kertaa elämässäni sushia, yök! Ei kyllä yhtään mun juttu! Illalla yökerhossa esiintyi Juha Metsäperä, ihan komea ilmestys vaikka musiikki ei ollutkaan minun makuuni, sitten ajoissa nukkumaan ja valmiina shoppaamaan seuravana päivänä.
Lähtö tunnelmissa. Kengät zatza, legginsit zizzi, toppi seppälä, vetoketju toppi dubain reissulta, laukku GUESS

Huomatkaa mun uusi GUESSin laukku!

Ihana ihana laukku! Rannekoru murulta saatu lahja muutama kuukausi sitten.

Huivi Lindex, takki HalpaHalli

Kärsin reissun sitten mukavasti allergiasta jonka seurauksena silmät punoittivat kaiken aikaa, ja ei, minulla ei ole musta silmä vaikka siltä näyttääkin. Naamalla garnierin bb voide sävy medium, kulmat make up store geeli, silmät gosh ruskean sävyinen paletti, rajaus smashbox sävy caviar, huulet max factor lip finity burgundy.

Mavalan lakka sävy bordeaux

Bongasin kesän suurimman muotimokan?? Noloo!!!

Hytissä

Jälkiruokia

Tosi freesinä


 Aamulla lähdettiin sitten Tallinnan puolelle, hypättiin linja-autoon, joka kuljetti meidät aamupalalle hotelli Europaan ja siitä kohti Rocca Al Marea, siellä meillä oli aikaan ainoastaan muutama tunti ja sieltä en löytänyt mitään vaikka New Yorkeria kolusinkin toivekkaana. Tästä linja vei meidät sitten super alkoon, josta tarttui mukaan hieman juomisia. Viina ostosten jälkeen suuntasimme Rottermanni kauppakeskukseen, jossa en ollut aiemmin käynyt. Tää Rottermanni oli saman tyylinen kuin sadamarket mutta kiinteillä ja paljon edullisimmilla hinnoilla ja ihania kenkiä todella edullisesti. Täältäkään ei tarttunut mukaan mitään. Mutsi piti viedä katsomaan myös terminaalin lähellä olevaa Nordic Centeriä, ja eritoteen supermarketti rimiä. Täältä ostarilta löysin seppälästä paidan( huvittavaa ostaa ulkomailta paita, kun suomessa en koskaan löydä seppälästä mitään) ja rimiltä hieman kosmetiikkaa. Sitten oli vuorossa ruokailu, sada marketissa joku seven seas tais olla, josta muuten ei saanut kunnon kasvisruokaa.

Pois tullessa sitten tax freestä ostin Guccin Guilty nimisen tuoksun, sekä muruselle hieman Calvin Kleinia. Tarkoitus oli, että olisin ostanut GUESSin kellon, mutta eipä löytynyt mieleistä :( Mutta arvosana koko reissulle on kyllä 8½. Ja koko reissun tuoksuna mukana Emperio Armanin Diamonds.

Vettä satoi tietysti koko reissun mukavasti :)Paidasta saatte kuvia myöhemmin.
Gucci Guilty 62,90 e, maybelline bb voide sävy medium n. 6 e, one by one satin ripsari n. 8 e, kamill käsivoiteet n. 2 e kappale, venus terät 4 kpl n. 9 e, kynsikoristelu lakat n. 1,50  kpl.
Ja nyt mää pyydän anteeksi aivan paskan paskoja kuvaustaitoja, ja omia posee kuvia, mutta jospa se pointti noitten kautta kuitenkin välittyis, ja tietty, eihän tätä tarvii lukea jos häiritsee ;) -Miiau

1 kommentti:

  1. Laukku on ihana. Mukavasti tartuttaa laukkukuumetta. Kiitos :)


    VastaaPoista