torstai 22. marraskuuta 2012

Liikuntaa ja laiskottelua

Nyt tuntuu olo molemmilta, laiskotuttaa, mutta silti olisi pakko liikkua! Maanantaina oli taukopäivä liikunnasta, tiistainan lenkkiä ja kuntosalia, eilen kuntosali. Olisikohan tänään vuorossa uinti?

Uinti on sellainen harrastus mistä minä pidän, toisin kuin taas lenkkeily. Lenkille lähtiessä pulssi kiihtyy jo lenkkareita jalkoihin vetäessä, mutta kyllä onneksi tasoittuu kun pääsee liikenteeseen. Hyvä olo kyllä tulee lenkin jälkeen, sitä ei voi kieltää, pahin juttu on se lähteminen näköjään.

Nyt kun työttömänä olen ja aikaa riittäisi tehdä kaikenlaista, tuntuu, että motivaatio on puoliteholla. En saa kunnolla mitään aikaiseksi. Tulevaisuuden suunnitelmat tuntuvat epäselviltä ja ajatus ei kulje, bloggaaminenkin jäänyt. Mistä lisää tehoa?

Eilen kävin jyväskylässä takki ostoksilla, löysin mahtavan raiskin soft shell takin joka oli pakko saada ja kengät myöskin löysin, tarkoituksena oli etsiä kengät jotka saa nopeasti vedettyä jalkaan esimerkiksi uimahalli käyntejä varten. Laittelenpa kuvia myöhemmin. Ei mulla muuta nyt, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti