torstai 29. marraskuuta 2012

Tänään tapahtuvaa...

Toi otsikoiden keksiminen on todella vaikeaa!

Tänään siis suunnitelmissa lähteä kuntosalille ja siitä hieman jouluostoksia katselemaan. Tuo kuntosali hommakin sellanen, että alkuunsa hävetti kun tällänen otus menee sinne, vaikka taas toisaalta en oo koskaan ollu sellanen ihminen joka häpeilis itteensä tai ois epävarma. Pari ensimmäistä kertaa tuntuu puuduttavalta ja typerältä, mutta sen jälkeen sali kertoja alkaa odottamaan ja niistä tulee mukava harrastus.

Joku siellä varmaan ajatteleekin, että miten on laihdutus sujunut ja miksei painoja ole kirjailtu joka perjantai, noh vastaus tähän, painonpudotus projekti sujuu hyvin ja huomenna päivitän - grammoja tai kiloja ;)

Nyt voin nimittäin kertoa, että motivaatio on korkeimmillaan kuin koskaan. Syömisiä kirjaan ylös Kiloklubiin, joka on osoittautunut hyväksi päästä jyvälle syömisien kanssa, pikkuhiljaa oppii myös ilman punnitsemista(ruuan) ja ilman kiloklubia. Pikkuhiljaa.

Huomenna onkin jo perjantai ja viikonloppu häämöttää, aika juoksee kyllä hurjaa vauhtia. En ole vieläkään kerennyt edes verhoja vaihtaa vaikka jo kuukauden olen ollut työttömänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti