sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

loppuu..

Loma nimittäin vetelee viimeisiään, huomenna olisi lähdettävä töihin iltavuoroon. Kyllä sitä ihan mielellään vielä lomailisi parikin viikkoa. Mukava oli loma, vaikka en mitään niin erikoista tehnytkään.

Viikonloppu meni mukavasti, perjantaina oltiin kavereiden kanssa paikallisessa ja ennen sitä intouduttiin pelaamaan juomapeliä, myös MacGyver versiota :D Lauantaina piti käydä katsastamassa paikallinen rokkitapahtuma, ja sitten entisen työkaverin kanssa käytiin kuuntelemassa Janne Hurmetta... Voi kumpa olisin tajunnut ottaa asukuvan, tykkäsin tyylistä kovasti, koska ihoni näytti niiin mahtavan ruskettuneelta!

Nyt maanantaina mun on pakko ottaa itseäni niskasta TAAS JÄLLEEN kiinni! Nyt on tullu syöpöteltyä, ei oo lenkkeilty ja juotu siideriä ja polteltu tupakkaakin vielä. Maha on ihan pömpöllä ja turvoksissa! Lopetin siis n. 4 kk sitten tupakoinnin, silloin tällöin saatan töissä polttaa tupakan tai kavereiden kanssa hengatessa, mutta kotona en koskaan. Nyt harmittaa kun on tullut polteltua.. Noh, aamulla pyörän selkään ja siitä se sitten lähtee. Toivottavasti. Ensi viikko voikin olla kiireinen, en tiedä milloin kerkeän päivittää tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti