tiistai 31. heinäkuuta 2012

Syömisiä..

Kesällä on hieman laiskaa tää ruuan laitto, ei myöskään ole montaa kertaa tullu grillattua. Päätinpä sitten kuvata muutamia ruokia joita olen viime viikon sisään syönyt.

Vapaa päivän aamiainen: paistettu muna, hieman juustoraastetta, tomaattia ja kurkkua.

Kaapista löytynyttä osa 1... Tomaattipasta. Täysjyväpastaa ja tomaatti sipuli kastiketta, sekä kirsikkatomaatteja ja raejuustoa sekä lasi piimää. Annos näyttää isolta, mutta todellisuudessa 1 dl pastaa, 1 kauhallinen kastiketta, 4 rkl raejuustoa ja 3 kirsikkatomaattia.
Taas kun ei tämä tyttö jaksa kauppaan raahautua, on tehtävä siitä ruoka mitä löytyy kaapista. Täysjyvä ohraa alla, päällä intialaista linssipataa(linssejä, chiliä, paprikaa, sipulia ja limeä) sekä salaattia: Kiinankaalia, kirsikkatomaattia, kurkkua, punasipulia ja omatekoista sinappiöljyä. Ohraa 0,5 dl ja linssipataa 1 dl ja salaattia n. 2 dl ja salaatinkastiketta 1,5 tl. Lasi piimää ja lasi vichyä.
Olen siis ollut jo 13 vuotta lakto-ovo-vegetaristi, eli maito ja muna tuotteiden lisäksi ainoastaan kasviksia. Nyt olen kuitenkin miettinyt, että josko opettelisi syömään kanaa, mutta ajatus jotenkin inhottaa..Noh, ehkä ajan kanssa. Muuten kasvisruoka ihanan maistuvaa, mutta nykyään pelko, että miten saan tarpeeksi proteiinejä?

Huomenna lähdetään murun kanssa teatteriin ja syömään jonnekkin jyväskylässä. Mietin seuraavaksi postaus aiheiksi: Miiau mallina(totta! oikein ammattilainen kuvannut), korvakoru projekti eli siis kuinka saada n. 50 paria korvakoruja siististi esille, zizzin ostokset ja ja.. Mikä kuulostaisi parhaalta?

Tässä kaikki tältä erää, en tiedä oliko turha postaus, kiinnostaako ketään ruokapostaukset? Kiitos ja kumarrus -Miiau

1 kommentti:

  1. Miiau mallina ja zizzin ostokset kuulostaa kivalta!

    VastaaPoista