keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Reissu Kuopioon

Hola! Tänään aamusta päätimme sitten murun kanssa lähteä reissun päälle. Aamulla ennen kahdeksaa muru tökkäs mut ylös ja tuumas, nyt sitten lähetään reissuun niin pääset sinäkin, eikä tarvitse valittaa, että ei tehty mitään lomalla (valitin myttyyn menneitä suunnitelmia koko alkuviikon, piti tyttöjen kanssa lähteä rentoutuslomalle, mutta perseelleenhä seki meni.) Tuumailin vielä hetken ja pohdin myös venereissua tai nahan grilluuta, mutta kuitenkin reissu jonnekkin muualle voitti..

Kuopiossa olimme ennen puolta päivää, ajoimme torin parkkihalliin ja siitä kiertelimme ensin toria, ja myöhemmin kauppoja. Ei kovin monessa paikassa käyty, kun päivä oli niin lämmin ja hiostava, ei ollenkaan mukava kaupoissa kiertelyyn. Ruokapaikkana toimi tällä kertaa rosso. Torilta ostettiin vielä tuliaisiksi aitoa kalakukkoa :)

Keskustan jälkeen vuorossa oli puijon torni, näköala torni, jonne 6 euron hintaan pääsi katselemaan kuopiota hieman erikantilta. Tornissa myös sijaitsee ravintola joka pyörii, mutta ruokia siellä emme maistelleet. Tämän jälkeen matkamme jatkui kohti ikeaa, ja ikean kautta kotia kohti. Rautalammilla pysähdyimme tankkamaan ja murun alkoi tehdä mieli olutta, parkkeerasimme ravintola Mortoniin, jossa murunen siis nautti oluen ja söimme dippikorin(bataattiranskiksii, tavallisia ranskiksia, sipulirenkaita, cheddar jalapenoja, mozzarella tikkuja), täytyy sanoa, että paikka yllätti positiivisesti, tilat olivat siistit ja ruoka annokset kauniita ja maistuvia(suuria myöskin). Suosittelen!

Shoppailtua ei nyt tullut ihan hirmuisesti, mutta kosmetiikkaa kylläkin...mutta näistä kuvia myöhemmin.

Salakuva ennen lähtöä, huomaa ihanat pöllökorvikset, jotka ostettu joskus bremenistä. Aurinkolasit anttilasta -50% ibero.

Näkymää puijon tornista

Puijon torni

IKEA



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti