torstai 5. heinäkuuta 2012

Ostokset

Tässäpä nyt lupaamiani ostoksia sekä Jyväskylän ja Kuopion reissuilta..Paljon ei vaatetta tarttunut mukaan, mutta kosmetiikkaa senkin edestä. Ja päivän tuoksuna on toiminut Beonce- Heat.

Tänään olen viihtynyt hyvinkin auringossa, ihanaa! Hyvä kirja, juomista, suolaista ja laiturilla paljon aurinko voidetta ja uintia kun hiki iskee, kiitos tätä lisää :)

garnier ihonpuhdistus liina 3,50e Mavala fast dry kynsilakankovettamis suihke n. 12e Mavala-kynsinauhavoide The Boby Shop- moringa suihkugeeli jättipullo 10e Ibero pöllykorvikset 5 e, Ibero hiuspinnit 3 e Freeman kasvonaamiot 1,10 e BonaCure- after sun hiushoito aine Garnier BB voide sävy medium n. 10 e

Make up Store- yövoide oli -50% joten hintaa jäi 13 e, Clarins- hot climate päivävoide estää ihon kiiltoa, hyvä tuote kesällä! ja sekin oli -50% joten hintaa jäi 30 e. Hyvät säästöt sain :)

Lumene natural bronze- itseruskettava vaahto vartalolle 14,90e, Lumene natural bronze- itseruskettava kasvoille 9,90e, Dove perusvoide jättipullo 4 e ja The BodyShopin mansikka suihkugeeli jättipullo 10  e.

We care Icon- bodyscrub n. 3 e, RSFU quick fix sheivausaine jota ei tarvitse huuhdella, hyvä apu kiireiseen sheivaukseen n. 6 e. Hawaiian tropic- aurinkovoide kasvoille sk 30 n. 9e ja hawaiian tropic after sun bodybutter joka tuoksuu aivan taivaallisen hyvältä, ihan tropiikilta, loistotuote! n. 10 e

Valkoinen paita H&M  12,95 e

Musta pitsisomisteinen paita, en muista kaupan nimeä enää.. hintaa oli ainoastaan 10 e.


Pitsi paita H&M n. 10 e
Mitä piditte ostoksista? Ostelenkohan turhaan näin paljon kosmetiikkaa?

Onko kellään muuten kokemusta itseruskettavista? En ole ikinä ennen kokeillut, mutta päätin ostaa kokeeksi noi lumenen tuotteet, jota kyllä en ole vielä kokeillut. Kellään vinkata hyvää ruskettavaa jo ruskettuneelle iholle ja mieluiten sellaista josta ei jää raitoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti