maanantai 3. syyskuuta 2012

New Me!

Eilen en enää ennättänyt, mutta nyt asiaan. Mitta on jälleen tullut täyteen, en kestä katsoa itseäni peilistä.

Olen laihduttanut vuosina 2008-2012 yhteensä jo yli 50 kiloa, mutta kaikki on tullut korkojen kanssa takaisin, joku voi ihmetellä, että miten tämä on mahdollista, mutta kyllä ja se on. Laihduttaminen on helppoa, ja lihominen vielä helpompaa, painon pitäminen kurissa vaikeaa. Vaikeinta on lopettaa syöminen ja tarkoitan tällä jatkuvaa tiedostamatonta syömistä, töissä osaan tämän asian kanssa normaalisti elää, mutta en kotona.

Aloitin alkuvuodesta liikkumaan kunnolla, se näkyikin heti sekä kunnossa, että vartalossa. Kesään asti meni vaihdellen hyvin, liikuntaa oli tarpeeksi, ei ruokavaliota. Kesälle se liikuntakin jäi, ja kun viikonkin pidät taukoa, on lähteminen vaikeampaa ja lopullinen niitti tuli kun syöminen repsahti ihan totaalisesti käsistä. Muutaman kilon nousun ja liikunnan puutteen huomaan heti, jalkani kipeytyvät ja kaksoileuka pullottaa.

Nyt on asialle tehtävä stoppi, olen nuori ihminen, enkä halua viettää elämääni enää näin. Minulla ei ole kiire, hiljaa hyvä tulee. Ruokavalion pistän kuntoon, eli herkut pois, muuten syön terveellisesti. Liikuntaa vähintään 3 tuntia viikossa.

 Nyt lupaan blogini lukijoille, että julkistan JOKA PERJANTAI pudotetut grammat ja sentit. Varsinaista tavoitetta ajan eikä tietyn kilomäärän suhteen minulle ei ole. Otetaan 5 kiloa kerrallaan ja palkintoa itselleen sitä mukaan. Tästä on hyvä aloittaa. löysin kuvia vuodeltä 2008 jolloin olen ollut painavimmillani, se kuva järkyttää.Kuva sarjan vuosilta 08-12 olisi paikallaan, mutta en kehtaa. Ehkä joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti