sunnuntai 9. syyskuuta 2012

suku päivälliset

Joopa joo, Miiau teki päivällisen mummolle ja papalle, sekä muulle perheelle. Mummo ja pappa siis asuvat espanjassa, ja olivat lähdössä takaisin lämpöiseen. He viettävät kesällä muutaman kuukauden suomessa, ja nyt siis olivat olleet yllättävän pitkään täällä koleassa suomessa, yleensä lähtevät takaisin lämpöön jo elokuussa.Haastavaksi ruuan laiton teki se, että vähän unohdin käydä kaupassa joten kokkailin niistä mitä löytyi jääkaapista ja pakastimesta sekä omalta maalta. Hyvät herkut, oikein luomu sellaiset tuli loihdittua(melkein kaikki omasta maasta). Kovat työ oli kyllä kokkailla 7 hengelle.

Punasipulia, paprikatäytteisiä oliiveja, tomaattia,mozzarellaa ja basilikaa(omasta maasta) loraus öljyä suolaa ja pippuria

Salaattina lollo rosso ja jääsalaatti(omasta maasta) kirsikka tomaatteja(osa omasta maasta), kurkkua, aurinkokuivattuja tomaatteja ja grillattua halloum juustoa. Tämä tarjoilu kulho on muuten hackamanin tuulia.

Lempilautaseni iittalan satumetsä

Lasit iittalan aino aalto, aterimet hackman savonia, yksi vihreä lautanen kermansaven oliivi

ruisleipää ja patonkia

Hunamarinoituja kasviksia, kesäkurpitsaa(omastamaasta), porkkanaa(omasta maasta), punasipulia ja punajuuria. Loraus öljyä,suolaa ja pippuria hiukan ja hunajaa

Koskenlaskija juustolla täyetty porsaan ulkofilee(ei kehtaa vieraille syöttää pelkkää kasvisruokaa), oman maan puikula perunoita.
Kyllä näillä eväillä nälkä lähti, jälkiruokana tarjoiltiin omenakaura paistosta ja vanilja kastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti