lauantai 8. syyskuuta 2012

päivän asua ja leffaa

Lauantai. Mikä ihana päivä lähteä leffaan. Mutsin kanssa käytiin kattomassa Sofi Oksasen puhdistus, ja täytyy sanoa, että en ole koskaan nähnyt näin kammottavaa elokuvaa. Upeat roolisuorituksen näyttelijöillä, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, mutta en suositteli herkkä hermoisille.Siitä ei sen enempää.

En hetkeen ole ottanut päivän asu kuvia, tuntuu olevan inspiraatio hukassa ja shoppailu reissuillakaan ei jotenkaan kiinnosta. Toivottavasti turkista löytyisi sykseen kivoja ideoita. Mites teidän lauantai, mitä teitte/teette?

Neule- seppälästä n. pari vuotta sitten alesta 4 e! musta toppi only, hame gina tricot, legginsit zizzi. Rannekoru teneriffalta.

Paidassa ihanat leveät hihat, ja muutenkin löysä ja liehuva.

Kasvoilla garnier bb voide medium, poskissa blush make up store sävy passion, kulmat make up store cake liner sävy black, silmät luomivärit make up store pink frost ja rec, rajaus smashbox sävy caviar, kajaalina maybelline black pencil. Ripset maybellinen one by one black satin, huulet gosh volum vinyl glos sävy pink. Kynnet mavalan la paz.

Korvakorut seppälästä vuosia sitten, taitaa olla eka kerta käytössä?

lemppari saappaani, nahkapaikasta tuurista n. 4 vuotta sitten ja kuvitella vieläkin suht valkoiset.

bling bling
Mitäs piditte? Musta valkea on ehdottomasti mun lempi väri yhdistelmä, mutta talveksi voisi olla kivaa vaihtaa kirkkaimpia sävyjä ylleen. Tai sitten värikkäät kengät. Siinä olisikin ideaa?

Mulla muuten on kymmeniä pareja korviksia, mitä en ole koskaan ennen käyttänyt, niinku näissäkin kuvissa näkyy nämä tähdet. Miksi? No, ehkä siksi koska yleensä vapaa-ajalla mun hiukset on auki, eikä näin ollen tälläiset korvikset erotu mun mustista hiuksista, nyt ekoja kertaa elämässä mulla oli kireä nuttura tehtynä päähän. Ihan kiva look tuli mielestäni, vaihtelu virkistää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti