sunnuntai 7. lokakuuta 2012

3. päivä Gümbetissa

Aamu alkoi samalla kaavalla, aamupalalla hotellissa, sitten rannalle ottamaan aurinkoa. Rannalla sujui mukvasti se 5-6 tuntia, jonka jälkeen suuntasimme murun kanssa dolmuksella Bodrumiin. Kiertelimme basaarissa ja katselimme satamaa, pysähdyimme juomaan satamaan kylmää juomaa. Päivä oli erittäin kuuma, tuntui jo, että alan voimaan huonosti ellen saa heti litra tolkulla juomista.

Matka lukemisena oli sophie kinsellan kirja muistatko minut? 






Kiertelyn jälkeen suuntasimme Bodrumin linnaan, mutta harmiksemme se ei ollut auki maanantaisin. Uudestaan dolmuksen kyytiin ja suuntasimme uuteen midtown mall nimiseen ostariin, joka oli etenkin paikallisten suosiossa. Sieltä löytyi myös iso carrefour päivittäistavara kauppa. Sieltä ostin muutaman kynsilakan ja pari korua, muuten en löytänyt mitään ja mielestäni se ostari oli todella pieni, varmaan dubain jälkeen kaikki ostarit on! :D



Homma sinäänsä oli etsiä reitti dolmukselle ja takaisin Gümbetiin. Jouduimme juoksemaan todella vilkkaan tien ylitse, eikä todellakaan turkissa ole mitään suojatietä! Onneksi jäimme henkiin! :D

Ostarin läheisyydessä lehmät laidunsivat, aika karua oli maasto


Jouduimme ajamaan takaisin Bodrumiin dolmuksella, koska dolmus ajaa aina vaan samaa reittiä, noh, Bodrumista pääsimme sitten takaisin Gümbetiin. Kävimme siistiytymässä ja lähdimme syömään hyvään ravintolaan Red Dragoniin, jossa söin tulisen pastan. Nam, siis en ole koskaan syönyt yhtä hyvää pastaa, kuola valuu kun muistelee...Ravintola oli muutenkin hyvin viihtyisä ja palvelu pelasi hyvin. Jälkiruuaksi join drinkin nimeltä i love you :)

Saimme alkupalaksi naan leipää ja valkosipulilevitettä


Tulinen tomaatti pasta, NAM!!

I Love You!


Lupasimme mennä kymmeneksi takaisin hotellille, ja siitä suuntasimme äitini ja muruni kanssa rantabaariin exotic showhun, jossa esiteltiin isoja liskoja ja käärmeitä, meikäkin sai niskaan sellasen otuksen. Ei se lisko mitään, se raapi mun hiuksia kovasti, onneksi en tuntenut sitä käärmettä..Olen aina inhonnut käärmeitä. Show olikin aika paska ja lähdimme kesken hotellille nukkumaan. Päivä oli jälleen pulkassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti