tiistai 9. lokakuuta 2012

5. päivä Gümbetissa

Aamu alkoi aamiaisella. Sitten rantaan hetkeksi odottelemaan veneretken alkamista. Varasimme veneretken peter pan nimiseltä järjestäjältä. Luvassa olisi siis 5 pysähdystä ja 8 tuntia merellä all inclusivena.





Ensimmäinen pysähdys oli mutaluolien kohdalla, jossa kävin uimassa. Pohjassa oli todella teräviä kiviä, ja löin jalkani pari kertaa pahasti.




Toinen pysähdys oli keskelle merta, jossa pääsimme pulahtamaan mereen.



Kolmanneksi pysähdyttiin syömään sellaisen niemekkeen luona, missä juoksenteli villi kaneja ympäriinsä. Tällä pysähdyksellä pääsimme kanssa uimaan.




Neljäntenä pysähdyttiin camel beach nimiselle rannalle, jossa sai halutessaan maksua vastaan käydä kameliratsastuksella. Täällä rannalla oli niin kuuma, että hiekka tuntui polttavan varpaita.




Viimeinen pysähdys oli kalalahdessa, mainostivat nimellä aqurium bay, eli "akvaario". En kyllä nähnyt siellä yhtään kalaa. Mutta mukava reissu oli kaikin puolin!

Illalla menin ajoissa nukkumaan, koska tunsin olevani jotenkin kipeä. Laitoin muuten merkille, että miten mun hiukset oli ihan kiharalla koko reissun. Enkä muuten käyttäny koko reissulla ollenkaan meikkiä! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti