maanantai 29. lokakuuta 2012

pitkästä aikaa

Onkin kulunut aikaa, kun viimeksi olen päivityksiä tehnyt. Tässä on ollut paljon kaikenlaista, sitkeää flunssaa ja työttömäksikin ehdin tällä välillä jäädä, olokin oli joltain toiselta planeetalta. Nyt pikku hiljaa asiat reilassa, työstä en vielä tiedä, muutakun sen että hoitotyötä en mielellään enää haluaisi tehdä, koen, että palkkaus on vastuullisuuteen nähden liian pieni, sekä työajat ovat huonot. Kouluun hakemista olen miettinyt, mutta siitä ehkä myöhemmin.

Seuraavaksi kuvia, jotka ovat pari viikkoa sitten. Tyttöjen ilta oli siis kyseessä, ja pitkään mietin, että lähdenkö vai enkö. Noh, kuitenkin lähdin ja lookin piti olla nopeasti valmis. Mietin mitä ihmettä teen tukalleni joka sojottaa minne sattuu, no tollaseen päädyin ja ihan kiva ja erikoinen siitä tuli.

Valkoinen toppi only, musta toppi saksasta

Meikkiä yllättävän paljon silmissä

Rannekoru murulta lahja ja korvakorut turkista.
Tänään aloitin "pussikeitto dietin", jota jatkan kunnes pussit loppuvat( kaapissa oli säilössä varmaan sellaset 3 viikon satsit.) Joo tiedän, että tää ei oo mikään pysyvä ratkaisu, mutta itsellä toiminut hyvin tälläisenä mässäilyn katkaisijana. Plussa kiloja turkin reissun jälkeen on kertynyt liikaa :(

Tulossa muuten on voittaja postaus ruuasta sekä kengistä ja laukuista, ruoka jutusta ei nyt kovin laajaa tule, koska ei paljoo nyt tartte ruokaa laitella.

Ai niin! Kävin tuossa pari viikkoa sitten shoppailemassa Jyväskylässä, mukaan tuolloin tarttui osiksen lakkaa sekä tälläinen paita, en ole kyllä varma onko tyyliäni, mutta ajattelin, että pidänpä vaikka kesällä kun on niin ihanan tuntuinen. Nii ja murunen oli ihana, kun jäin työttömäksi se oli menny ostamaan mulle kalevalan carmen korvikset.

Paita H&M alekopasta 8 e


kalevala carmen hopeaa
Huh, olipas sekava postaus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti