tiistai 2. lokakuuta 2012

Matka kohti Turkin Gümbettia, lähtöpäivä.


Matkaan lähdettiin siis perjantaina 21. päivä syyskuuta noin kahden aikoihin päivällä ajelemaan kohti Helsinki-Vantaata. Sitä ennen tietysti piti katsoa kaikki tavarat mukaan. Matkalaukkumme painoi 5 kg lähtiessämme kotoa, aika vähän!

Matkalla pysähdyimme ensiksi Tähtihoviin Heinolaan ja kahvien jälkeen matka jatkui. Lähellä lentokenttää pysähdyimme Jumboon syömään Chico's nimiseen paikkaan, ruoka ei ollut erikoista. Siitä sitten suunnistus alkoi, lentoparkkiin auton vieminen. Sieltä bussi kohti terminaalia ja check inniä. Nykyään kuulemma check in pitää tehdä itse jollain tietokoneella? Mutta onneksi mukava virkailija teki meille lähtöselvityksen.

Sittenpä odoteltiin, hieman shoppailtiin karamelliä ja tupakkaa tax freestä, muru joi olutta ennen lähtöä. Lento sujui hyvin, murukaan ei pelännyt yhtään vaikka ensimmäinen kerta hänelle olikin. Menimme siis finnairilla ja lento kesti n. 3 h 15 min.


Bodrum Milasin kentälle päästyämme, suuntasimme bussiin joka kuljetti meidät parkim ayaz hotelliin. Matkalla pysähdyimme erääseen hotelliin joka oli suuren kukkulan päällä, tuntui, että pikkuinen bussi putoaa pieneltä polulta, siis se polku oli jyrkkä molempiin suuntiin ja toivoin koko ajan, ettei tämä ole meidän hotelli, ja onneksi se ei ollutkaan!


Parkim ayaz hotelliin saapuessamme kello oli jo puoli kaksi yöllä, saimme hyvin nopeasti huoneen ja pääsimme huuhtelemaan pölyt ihosta ja nukkua muutaman tunnin ennen aamupalaa. Huone oli pieni mutta viihtyisä ja siisti. parisänky, wc ja suihkutilat sekä pikkuinen kahden tuolin parveke. Uni ei tietenkään tullut hyvin silmään, niinkuin käy aina ensimäisenä yönä reissun päällä. Murun kainaloon oli kyllä mukava mennä pitkän matkan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti